Tips, fakta & hänt

Tips, fakta & hänt

Mejla orförande i Stödescoutkår på : ordforande@stodescoutkar.se

Här hittar du mesta om hur du packar din ryggsäck, vad är bra att ha med sig, hur ska märkena sitta på scoutskjortan egentligen och mycket mer.
Några viktiga datum:
1/3 ska verksamhetsberättelsen vara inne till förbundet.
15/6 Senaste datum för att lämna in närvarokorten till Marja
Sista dag för att söka aktivitesbidrag (kommun) sista vardagen i september
24/10 FN dagen
1:a Advent i Stödekyrka

MEDLEMSAVGIFT/FAKTUROR

ÖvrigtPosted by Mikael Jönsson 21 Oct, 2009 14:51

Hejsan !

Som ni kanske har märkt så har det blitit lite tokigt på förbundet så det bara rasar in fakturor. Så här gör ni med dem.

Vad ska medlemmar göra med den faktura och/eller påminnelse som gått ut i sista omgången?

Har du fått en faktura fast du betalat: Om du redan betalat din avgift men fått ytterligare en faktura så är det bara att slänga fakturan.

Har du fått en faktura för första gången: Om det är den första fakturan du får, t.ex. på grund av att du skrevs in i registret efter den 20 september, så ska du naturligtvis betala den.

Har du fått en påminnelse: Om du fått en påminnelse så betyder det att det inte finns någon registrerad betalning av din medlemsavgift. Du ska alltså betala den. Hittills visar alla undersökningar att samtliga påminnelser är korrekta. Dock kan det finnas enstaka fall där betalningen registrerats sent, om du misstänker att så är fallet kan du skicka ett mail till faktura@ssf.scout.se

Har du fått en faktura eller en påminnelse trots att du inte längre vill vara medlem: Om det är så att du inte längre vill vara medlem, alltså att du stod kvar i registret efter den 20 september, så kan du istället bortse från den påminnelse eller faktura du fått. Meddela då din kår eller förbundet så kan vi skriva ut dig ur registret om du inte redan gjort det.

Både fakturan och påminnelsen har förfallodag 29/10, det står även på den. OBS!Vi har inga påminnelseavgifter!

  • Comments(0)